Βιογραφικό


Η Μαρία Κυριακοπούλου γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1989 και κατάγεται από την Καλαμάτα Μεσσηνίας. Σπουδάζει φιλολογία στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.


Το 2009 ξεκινάει μαθήματα φωνητικής με την Τζούλι Μασίνο  κάνει τα πρώτα τις live σε μαγαζιά της Καλαμάτας.


Το 2010 έρχεται στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο της, που δεν είναι άλλο από την μουσική και ξεκινάει εμφανίσεις με την Βραζιλιάνικη μπάντα "Aloha Brazil" .

*Το Μαλού είναι το όνομα που της έδωσε η μπάντα aloha brazil και βγαίνει απο το ΜΑρία κυριακοπούΛΟΥ: ΜΑ-ΛΟΥ....


Το 2011 δηλώνει συμμετοχή στο talent show του alpha, Greek idol, όπου γίνετε από την πρώτη της εμφάνιση ένα από τα φαβορί του show για το κοινό και την κριτική επιτροπή.
Τόσο η φωνή της όσο και ο χαρακτήρας της την κάνουν να ξεχωρίσει και να γίνει από τις πιο αγαπητές του κοινού και την φέρνει 2η νικήτρια του show.

* Δείτε την πρώτη της εμφάνιση: 



Το καλοκαίρι του 2011 κάνει περιοδείες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μαζί με το Παναγιώτη Τσακαλάκο (νικητή του Greek idol) και την μπάντα του "οι άρρωστοι".


Ο χειμώνας του 2011-2012 την βρίσκει στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα στην Αθηνά.


Το καλοκαίρι του 2012 κάνει κάποια live στην Αθήνα, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και πάλι στο πλευρό του Παναγιώτη Τσακαλάκου.


Το χειμώνα του 2012 ξεκινάει εμφανίσεις στο Monastiraki Stage μαζί με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, τον Σταύρο Μιχαλακάκο και τον ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται διασκέδαση και γέλιο!


 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου