Midnight in Athens - με τραγούδι και γέλιο !




Midnight in Athens ...

Στο καρδιά της πόλης,το πρώην Terina cafe ανοίγει της πόρτες του με ένα πρόγραμμα και ένα σχήμα που θα σας ενθουσιάσει και θα ανεβάσει την διάθεση σας ...!

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος, η Malu , ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και ο Νικορέστης Χανιωτάκης έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα γούστα!

Ο χώρος μόλις ανακαινίστηκε,μοντέρνος και ζεστός. To servis είναι εξαιρετικό και οι τιμές πολύ προσιτές.

Από την βραδιά δεν λείπουν οι εκπλήξεις άλλα και το γέλιο χάρην τον ηθοποιό της παρέας, Νικορέστη και τα σκερτσάκια του!!


Monastiraki Stage - Midnight in Athens

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
    
Είσοδος με ποτό 7 ευρώ

Καπνικαρέας 35 


Τηλέφωνο κρατήσεων : 2103215015

Πάρτε μία γεύση : 














θέλεις κι άλλες φωτογραφίες?? 



Δείτε την έγραψαν άλλα site:


«Midnight
«Midnight in Athens» με τραγούδι και γέλιο
Μια καινούργια νεανική πρόταση διασκέδασης στο Μοναστηράκι.Το νέο μουσικό στέκι «Μonastiraki stage» καλεί το κοινό σε μία νέα μουσική και διασκεδαστική εμπειρία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.



Η μουσική παρέα,γεμάτη ενθουσιασμό και διάθεση για δημιουργία και διασκέδαση μας προσκαλεί στο’’Μοναστηράκι stage’’για την μουσική παράσταση Midnight in Athens. O εκρηκτικός Παναγιώτης Τσακαλάκος,ο εναλλακτικός Σταύρος Μιχαλακάκος και η γυναικεία παρουσία του σχήματος, η ταλαντούχα Μαλού, μας υποδέχονται την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου,για μοναδικές μουσικές βραδιές…




Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Μαλού και ο Σταύρος Μιχαλακάκος θα παρουσιάσουν την μουσική παράσταση «Μidnight in Athens» στο «Μοναστηράκι stage». Οι ανερχόμενοι τραγουδιστές είναι γεμάτη όρεξη για δουλειά και θέλουν να προσφέρουν στο κοινό βραδιές με κέφι και ωραίες μελωδίες. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα είναι από ένα «πλούσιο» ρεπερτόριο μπλέκονται χιουμοριστικά σκετς και αυτοσχεδιασμοί από τον ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη. Δεν έχετε παρά να τους επισκεφθείτε και να διασκεδάσετε μαζί τους.

Η νέα μουσική σκηνή της πόλης παρουσιάζει ένα πολύχρωμο live set : Midnight in Athens..Κάθε Παρασκευή & Σάββατο από 9 Νοεμβρίου.

Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες

Σχόλια