Ντουέτο Malu & Παναγιώτη Τσακαλάκου : Να ξυπνάμε μαζί!



Πρώτη δισκογραφική δουλειά για τον Παναγιώτη Τσακαλάκο. Το CD του με τίτλο θα με βρεις κυκλοφορεί από την universal και μέσα έχει ένα ντουέτο - έκπληξη! Τσακαλάκος και Malu μας τραγουδούν "Να ξυπνάμε μαζί"!
Η Malu και ο Παναγιώτης έγιναν πολύ καλή φίλοι μέσα στο παιχνίδι του Greek idol, κάτι που φάνηκε και στο τελικό του παιχνιδιού με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Η φιλία των δύο συμπαικτών κράτησε και μετά το παιχνίδι. Έκαναν μαζί περιοδεία το καλοκαίρι μετά το παιχνίδι, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έχει δηλώσει πως γράφει τραγούδια για την Malu και φέτος τους απολαμβάνουμε μαζί κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Midnight in Athens.
Η συνεργασία αυτή στο δίσκο του Παναγιώτη Τσακαλάκου είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τους funs της Malu, αφού είναι το πρώτο τραγούδι της Malu.


Ας ακούσουμε το ντουέτο τους:



To lipsradio.gr έγραψε για το τραγούδι τους:
Η φιλία που άρχισε από το «Greek Idol II» φαίνεται πως έχει διάρκεια και επιστεγάζεται τώρα με ένα τραγούδι συνεργασία των δύο μεγάλων φιναλίστ του talent show.Το τραγούδι «Να ξυπνάμε μαζί» είναι ένα όμορφο ντουέτο, στο οποίο η ερμηνεία των δύο καλλιτεχνών ξυπνάει συναισθήματα στον ακροατή!

Δείτε τι έγραψαν άλλα site για το ντουέτο τους εδώ.


Ας ευχηθούμε σε αυτά τα δύο παιδιά να πετύχουν όλα τους τα όνειρα κι να διατηρήσουν αυτή τους την φιλία με τα χρόνια!


Malu - Τσακαλάκος * Να ξυπνάμε μαζί live στο Midnight in Athens:


Σχόλια