Συνέντευξη | Μαλού Κυριακοπούλου: «Ό,τι μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις…» (στο tralala.gr)



Τη γνωρίσαμε μέσα από το Greek Idol 2 και την ξεχωρίσαμε τόσο για το ταλέντο της όσο και για την όμορφη και ξεχωριστή παρουσία της. Δύο χρόνια μετά έρχεται να μας παρουσιάσει το δισκογραφικό της ντεμπούτο «Χωρίς δεκάρα» σε στίχους που η ίδια έχει γράψει.

Ο λόγος για την Μαλού Κυριακοπούλου, μια γλυκιά, ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη νέα καλλιτέχνιδα, με καταγωγή από την Καλαμάτα, που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό που θ’ αρχίσεις να μιλάς μαζί της! Τη συναντήσαμε ένα ανοιξιάτικο απόγευμα σε έναν όμορφο χώρο στην Ηλιούπολη και μας αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα μέσα από μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη-κουβέντα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τη γνωρίσετε κι εσείς καλύτερα…



Μαλού είσαι μια νέα τραγουδίστρια και θα ήθελα να ξεκινήσουμε από την αρχή, έτσι για να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να σε ρωτήσω είναι από που βγαίνει αυτό το πολύ όμορφο και ασυνήθιστο καλλιτεχνικό σου όνομα, Μαλού!

Όταν είχα έρθει στην Αθήνα ήμουνα σε μια Βραζιλιάνικη μπάντα, και εκεί είχαμε ψευδώνυμα, παίρνοντας το «Μα» από το Μαρία και του «λου» από το Κυριακοπούλου με βάφτισαν Μαλού. Όταν ήταν να λάβω μέρος λοιπόν στο Greek Idol 2, σκέφτηκα πως το Μαρία δεν θα το θυμόταν κανείς έτσι επέλεξα το Μαλού.


Το καλλιτεχνικό «μικρόβιο» το είχες από μικρή ή ήταν κάτι που προέκυψε στην πορεία;

Το μικρόβιο μου με τη μουσική ξεκίνησε ουσιαστικά από το σχολείο. Συνειδητοποιημένα μέσα μου ποτέ δεν το έλεγα, γιατί ντρεπόμουνα, ίσως γιατί θα με κορόιδευαν, κυρίως σε μια επαρχιακή πόλη, αν έλεγα ότι όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Στο σχολείο ήμουνα πάντα σε χορωδίες και στη συνέχεια στο Λύκειο ήμουνα πιο κατασταλαγμένη, ξεκίνησα να παίζω κιθάρα τραγουδάγαμε με άλλα παιδιά κάτι που με έκανε και πιο κοινωνική, γιατί ήμουνα και λιγάκι ντροπαλή! Έτσι κάπως ξεκίνησε…


Σε γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Greek Idol 2 και αν και ήρθες δεύτερη νικήτρια σε έναν δύσκολο τελικό, κατάφερες να ξεχωρίσεις στη συνέχεια. Τι ήταν αυτό που σε παρακίνησε να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτό το talent show;

Όταν ήρθα πριν από δυόμισι χρόνια στην Αθήνα για να ασχοληθώ με τη μουσική, έτυχε να δω το διαφημιστικό του Greek Idol στην τηλεόραση και σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα με βοηθούσε να μπω στον δύσκολο χώρο της μουσικής, αφού δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες δεν είχα. Ήθελα να τα καταφέρω μόνη μου, ήταν δύσκολα πολύ στην αρχή να έρθω από την επαρχία γιατί δεν είχα και την οικονομική στήριξη αλλά πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Κάθε αρχή και δύσκολη βέβαια αλλά όταν είσαι μικρός και δεν έχεις ζήσει καταστάσεις, έχεις έναν ενθουσιασμό και πολύ όρεξη και νομίζεις ότι θα κατακτήσεις όλο τον κόσμο.


Αν γυρνούσαμε πίσω το χρόνο θα ξανάπαιρνες μέρος σε αυτό το παιχνίδι;

Σίγουρα θα ξανά έπαιρνα μέρος στο παιχνίδι. Για μένα επειδή δεν είχα γνωριμίες, δεν ήξερα κάποιον μουσικό, τραγουδιστή, που θα μπορούσε να με βοηθήσει, δεν το μετανιώνω καθόλου, ήταν αυτό που μπορούσα να κάνω και που περνούσε από το χέρι μου. Με βοήθησε να κάνω μικρά βήματα που πιστεύω αλλιώς δεν θα τα είχα καταφέρει.


Θεωρείς ότι είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει κανείς τ’ όνειρό του με τόση μεγάλη προβολή ή είναι καλύτερα να κάνει ένα πιο ήσυχο ξεκίνημα;

Είναι όλα θέμα χαρακτήρα πως θα διαχειριστεί κανείς όλη αυτή την μεγάλη προβολή και πως θα παρουσιάσει τον εαυτό του.


Εσένα πιστεύεις ότι σου έδωσε εφόδια για το μέλλον;

Ναι μου έδωσε εφόδια, γιατί με γνώρισε περισσότερος κόσμος μέσα από τη δύναμη που έχει η τηλεόραση, σου κάνει τα πράγματα πιο εύκολα αλλά και πιο δύσκολα κάποιες φορές… Έμαθα πράγματα για μένα, πήρα μια ιδέα του τι μπορεί να συναντήσω στο χώρο της μουσικής, υπέγραψα με την εταιρία μου τη Universal, έκανα συνεργασίες.


Όταν λες δύσκολα τι εννοείς;

Όπως το να είσαι μακριά από το σπίτι σου, ο χώρος της μουσικής είναι λίγο δύσκολος και πρέπει να έχεις σε καλά επίπεδα την ψυχή σου για να προχωρήσεις.


Θα πρότεινες σε κάποιο νέο παιδί που τώρα ξεκινάει να συμμετέχει σε ένα talent show;

Θα το πρότεινα φυσικά, κυρίως σε κάποιον που δεν σχετίζεται με τον χώρο αυτό και θέλει πολύ να κάνει ένα ξεκίνημα στο χώρο της μουσικής.


Σ’ ενοχλεί το γεγονός ότι ο κόσμος «κολλάει» ταμπέλες όπως «η Μαλού του Greek idol»; Υπάρχουν πολλοί που σνομπάρουν τα παιδιά από τα talent shows. Σε ενοχλεί αυτό; Τι τους απαντάς;

Δεν με ενοχλεί γιατί κι εγώ από εκεί προέρχομαι, δεν έκανα κάτι κακό για να νιώθω ντροπή ή να νιώθω κάτι άσχημο. Στο παιχνίδι δήλωσα συμμετοχή και πήγα για να προβάλω αυτό που κάνω, αυτό που είμαι πραγματικά και όλο αυτό με βοήθησε πολύ. Δεν μπορείς να σνομπάρεις εμένα ή το καθέναν που δεν έχει τις δημόσιες σχέσεις και θέλει να μπει στον μουσικό χώρο, προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κάνει ένα βήμα στη μουσική. Δεν ξέρω τι βιώματα έχουν και τι μπορεί να σκέφτονται εκείνοι που σνομπάρουν τα παιδιά που προέρχονται από τα talent shows, στο εξωτερικό πάντως δεν υπάρχουν αυτά, δεν υπάρχει αυτή τη νοοτροπία.


Μετά το παιχνίδι συνεργάστηκες επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο. Πως έγινε η επαφή και προέκυψε αυτή η συνεργασία; Θέλεις να μας πεις τι θυμάσαι από τη συνεργασία σου με τον Αντώνη Ρέμο;

Με τον Αντώνη Ρέμο ήρθαμε σε επαφή μετά το Greek idol. Είναι ένας πολύ γλυκός και προσιτός άνθρωπος που δίνει χώρο στους νέους καλλιτέχνες. Προσωπικά με άφησε να δείξω την ταυτότητά μου και να εξελιχθώ μέσα στο μουσικό σχήμα. Ήταν η πρώτη μεγάλη συνεργασία που έκανα με τις καλύτερες αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Με εμπιστεύτηκε, με φρόντισε και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.


Υπάρχουν καλλιτέχνες με τους οποίους ονειρεύεσαι να συνεργαστείς στο μέλλον;

Είναι πολλοί οι Έλληνες καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Αυτήν την περίοδο ακούω πολύ και θαυμάζω τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Κωστή Μαραβέγια. Είναι πολύ αληθινοί και είμαι σίγουρη πως θα μάθαινα πολλά από μια τέτοια συνεργασία.


Πριν από πολύ λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο σου τραγούδι “Χωρίς Δεκάρα”, σε μουσική του πολύ καλού σου φίλου από το Greek idol Παναγιώτη Τσακαλάκου και στίχους βιωματικούς γραμμένους από εσένα. Μίλησε μας για το τραγούδι αυτό;

Ήθελα να κάνω ένα ξεκίνημα με ένα latin στυλ τραγουδιού που να φέρνει μουσική από τα μέρη που αγαπάω και το είδος της μουσικής με το οποίο ξεκίνησα. Ακούγαμε διάφορα τραγούδια με την εταιρία αλλά δεν είχαμε καταλήξει σε κάποιο. Ένα βράδυ λοιπόν μου στέλνει μήνυμα ο Παναγιώτης και μου λέει άκουσε μια μουσική, βάζω τα ακουστικά και το πρώτο συναίσθημα ήταν μοναδικό, το τραγούδι ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα και είχα σκεφτεί. Θυμάμαι ότι μετά από τον τόσο ενθουσιασμό και την χαρά δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ.




Περιγράφει κάποια ιστορία, κατάσταση που έχεις ζήσει, μπορείς να μας πεις πως γράφτηκε ο στίχος αυτός;

Είναι η κατάσταση που είτε μπορεί να έχω ζήσει εγώ είτε να το έχω βιώσει μέσα από κάποιον φίλο μου. Είναι κάτι που με εκνευρίζει στις μέρες μας, αυτός ο εξωτερικός παράγοντας, όταν υπάρχουν τα προβλήματα, δεν έχεις δουλειά, χρήματα και όλα αυτά σε κυριεύουν και σε ρίχνουν ψυχολογικά, δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις, υπάρχει η ανασφάλεια και έτσι καταστρέφονται οι σχέσεις με τους ανθρώπους.


Πως είναι η συνεργασία σου με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο;

Με τον Παναγιώτη δέσαμε πολύ μετά το παιχνίδι. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία πάνω στη μουσική, με βοηθάει πολύ, θα του εκφράσω άνετα κάτι που δεν μου αρέσει, του έχω εμπιστοσύνη. Έχουμε κάνει μαζί ένα ντουέτο στον δίσκο του το «Να ξυπνάμε μαζί» καθώς και αρκετές live εμφανίσεις όπως και την πρόσφατη που μου άρεσε πολύ και ήμασταν μαζί και με τον Σταύρο Μιχαλακάκο σε μια μουσική σκηνή στο Μοναστηράκι.



Να υποθέσω ότι το τραγούδι αυτό, είναι ένας προάγγελος για το άλμπουμ που πρόκειται ν’ ακολουθήσει; Τα επόμενα τραγούδια θα είναι στο ίδιο ύφος; Ποια στοιχεία θα μας αποκαλύψεις για αυτή τη δουλειά;

Θα ακολουθήσουν άλλα δύο single και θα δούμε στη συνέχεια για άλμπουμ. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο ύφος των επόμενων τραγουδιών. Θα μου άρεσε να είναι μια μπαλάντα ή ένα τραγούδι με ethnic στοιχεία. Θα ήθελα πολύ να γράψω και σε άλλα τραγούδια μου στίχους ή και μουσική. Αν τύχει πάλι ένα τραγούδι του Παναγιώτη να μας αρέσει φυσικά θα το επιλέξουμε!


Το πρώτο σου single δείχνει την εικόνα προς τα που θέλεις να κινηθείς μουσικά; Εσύ σε πιο ύφος θα ήθελες να κατασταλάξεις στη καριέρα σου;

Δεν μπορείς να ξέρεις και να στιγματίσεις έναν καλλιτέχνη από το πρώτο του τραγούδι. Είμαι μικρή ακόμη και δεν θέλω να πω ότι θέλω να κατασταλάξω σε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Οι μουσικές που μου αρέσουν πολύ τελευταία και με εμπνέουν είναι ένα μείγμα από έντεχνο, ροκ, latin. Αυτό που θέλω είναι να πειραματιστώ και να δω τι μου πάει.


Το θεωρείς απαραίτητο να υπάρχει βίντεο κλιπ για να μπορέσει ένα τραγούδι να κάνει επιτυχία σήμερα; Υπάρχουν σκέψεις να κάνεις κάποιο βίντεο κλιπ; Νομίζω δεν έχεις κάνει ακόμα.

Η εικόνα είναι πιο άμεση και είναι σίγουρα απαραίτητη για να ανακαλύψει το κοινό πιο εύκολα ένα τραγούδι. Η οπτικοποίηση είναι υπό συζήτηση με την εταιρία, πιστεύω τον άλλο μήνα θα έχει βγει το κλιπ για το τραγούδι «Χωρίς δεκάρα».


Διάβασα στο βιογραφικό σου πως τραγουδούσες παλιά σε μια Βραζιλιάνικη μπάντα την «Aloha Brazil», Πες μας δυο λόγια για τη σχέση σου με την μπάντα αυτή, πως έδεσε;

Ναι, από μικρή άκουγα Βραζιλιάνικη μουσική και ήθελα να μάθω πολύ την Πορτογαλική γλώσσα. Είχα ανεβάσει στο youtube κάποια βιντεάκια, εκεί με είδαν από την μπάντα και ήρθαμε σε επαφή. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια γιατί κάποιοι από τους Aloha Brazil έχουν γυρίσει πίσω στην Βραζιλία. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν αλλάξει και το νέο όνομα της μπάντας είναι Trio Macunaima, έχουν πιο πολλά κρουστά, είναι πιο παραδοσιακή Βραζιλιάνικη και όποτε παίζουν κάπου πάω και τους βλέπω.


Εκτός από τη μουσική, σπουδάζεις και φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Οι σπουδές σου αυτές θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάτι στο μέλλον δεν πάει καλά με το τραγούδι;

Θα μπορούσα αλλά δεν μου ταιριάζει να γίνω φιλόλογος. Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά δεν έχω την υπομονή, πιστεύω θα αφήναμε το μάθημα και θα κάναμε άλλα πράγματα άσχετα με το πρόγραμμα του μαθήματος, οπότε κακό θα τους έκανα (γέλια). Θα μπορούσα όμως ίσως να συνδυάσω τη φιλολογία και να ασχοληθώ με κάποιο πολιτιστικό τομέα, με αρχαίο θέατρο, με ποίηση, κάτι σχετικό.


Σήμερα οι νέοι της χώρας μας αρχίζουν να σκέφτονται μήπως είναι καλύτερα να φύγουν από την πατρίδα τους προς εύρεση καλύτερης εργασίας και καλύτερης ποιότητας ζωής. Σε ανησυχεί αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα; Εσύ θα έφευγες στο εξωτερικό και που θα πήγαινες, αν σου δινόταν μια καλή ευκαιρία;

Ναι με ανησυχούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Σίγουρα θα το προσπαθούσα, είτε μου δινόταν η ευκαιρία είτε όχι, αν έβλεπα πολύ καιρό τον εαυτό μου στάσιμο στην Ελλάδα θα το επιδίωκα να πάω στο εξωτερικό. Στη Βραζιλία θα μπορούσα για παράδειγμα να πάω γιατί γνωρίζω τη γλώσσα, ξέρω τη μουσική τους. Σε άλλη χώρα ίσως να μου ήταν πιο δύσκολο.


Πολλοί καλλιτέχνες που είτε είναι καινούριοι σαν εσένα είτε έχουν χρόνια πορείας, προωθούν πια τις δισκογραφικές δουλειές μέσω διαδικτύου. Ποια είναι η άποψή σου; Σε ενοχλεί που σήμερα τα τραγούδια, όλο και κάπου στο ίντερνετ, θα κυκλοφορούν «ελεύθερα»;

Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, τα πράγματα έχουν γυρίσει προς το διαδίκτυο και πρέπει να εξελισσόμαστε μέσα από αυτό. Ούτως η άλλως υπάρχει η κρίση και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο οπότε το διαδίκτυο είναι ένα μέσο που βοηθάει και νομίζω κάνει καλό και είναι θετικό για τους καλλιτέχνες.


Όσοι ασχολούνται με την τέχνη προσπαθούν να απευθυνθούν μέσω αυτής στους συνανθρώπους τους. Αυτή την περίοδο τι πιστεύεις ότι μπορεί μέσα από τη μουσική ένας καλλιτέχνης να προσφέρει στον κόσμο;

Πρέπει μέσα από τη μουσική να προσφέρει τραγούδια που να δημιουργούν γλυκές αναμνήσεις, που να φέρνουν στο μυαλό και στην ψυχή του ακροατή όμορφες στιγμές, βγαλμένες μέσα από τη ζωή. Για παράδειγμα πρόσφατα που άκουγα το τραγούδι της Μποφίλιου «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» ήταν τόσο αληθινό που με έκανε να νιώσω νοσταλγία και όμορφα συναισθήματα που είχα να νιώσω από τότε που ήμουνα παιδί.


Είσαι πολύ μικρή σε ηλικία και έχεις κάνει αρκετά πράγματα ήδη, που άλλα παιδιά σ’ αυτή την ηλικία δεν έχουν κάνει ούτε τα μισά. Θα ήθελες ίσως και μια διεθνή καριέρα;

Θα ήθελα πρώτα να κάνω πράγματα στην Ελλάδα γιατί τώρα ξεκίνησα τα βήματα μου στη μουσική. Σίγουρα θα ήταν μεγάλη χαρά να κάνω και κάτι στο εξωτερικό αλλά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι προς το παρόν.


Μπαίνεις στον χώρο της δισκογραφίας σε μία περίοδο ομολογουμένως δύσκολη. Αυτό αποτελεί για εσένα ένα πρόσθετο άγχος;

Σίγουρα με αγχώνει και κάθε χρόνο είναι ίσως πιο αγχωτικά. Αυτό που περνάει από το χέρι μου είναι να συνεχίσω αυτό που κάνω, να πεισμώνω και να προσπαθώ να κάνω νέα πράγματα. Ο καθένας αγχώνεται είτε ξεκινάει τώρα την καριέρα του είτε έχει ήδη μια δισκογραφία.


Ως νεοεισερχόμενη στο καλλιτεχνικό χώρο φαντάζομαι ότι θα έχεις πολλές ιδέες και πολλά καλλιτεχνικά όνειρα. Θα ήθελες να μοιραστείς κάποια από αυτά μαζί μας; Έχεις ασχοληθεί και με την υποκριτική, το μιούζικαλ είναι κάτι που θα σε ενδιέφερε στο μέλλον;

Το μιούζικαλ και η υποκριτική με ενδιαφέρουν πολύ. Όταν είχα έρθει στην Αθήνα είχα κάνει κάποια μαθήματα τα οποία μετά λόγω του παιχνιδιού έμειναν στην άκρη. Με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελα να κάνω σπουδές πάνω στο θέατρο. Προς το παρόν όλα μου τα όνειρα συγκεντρώνονται στη μουσική.


Τι πιστεύεις χρειάζεται κανείς για να παραμένει ενεργός στο χώρο της μουσικής και να έχει μια διαχρονική κι επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι; Το ταλέντο μόνο αρκεί;

Το ταλέντο δεν αρκεί μόνο. Σίγουρα χρειάζονται και άλλα όπως οι δημόσιες σχέσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μπορεί ένας καλλιτέχνης να δουλεύει σε μικρά μαγαζιά, να είναι ενεργός και να έχει συνέχεια επαφή με το κοινό του.


Ας περάσουμε τώρα στο θέμα Eurovision. Ασχολείσαι καθόλου, την παρακολουθείς; Θα ήθελες να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό;

Από μικρή βλέπω τη Eurovision. Όπως όλοι μας την ημέρα του διαγωνισμού παρακολουθούμε Eurovision. Αν ήταν σωστή η συγκυρία και είχα ένα κατάλληλο τραγούδι φυσικά και θα πήγαινα γιατί αυτό θα βοηθούσε στην καριέρα μου. Πιστεύω κάθε νέος καλλιτέχνης θα ήθελε να λάβει μέρος και να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο εξωτερικό.


Πως σου φαίνεται η φετινή Ελληνική συμμετοχή με τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra; Πιστεύεις θα πάμε καλά; Θα περάσουμε στον τελικό;

Δεν έχω ακούσει ακόμη και τις άλλες συμμετοχές. Το δικό μας τραγούδι είναι έχει ένα ενδιαφέρον, έναν χαβαλέ και έχει αυτό το κάτι για την Eurovision. Είναι πάντα απρόβλεπτος αυτός ο διαγωνισμός και ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα ξεχωρίσει.


Ας περάσουμε σε πιο χαλαρές ερωτήσεις.. Τι θυμάσαι από την παιδική σου ηλικία;

Είναι πολλά πράγματα που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία. Σαν παιδί αυτό που θυμάμαι και θα με συντροφεύει για πάντα είναι που είχα την τύχη να παίξω έξω στη γειτονιά, στην αλάνα, να πέσω κάτω και να «φάω» τα γόνατά μου.


Ελεύθερος χρόνος υπάρχει; Τι σου αρέσει να κάνεις στην καθημερινότητα σου;

Μου αρέσει να γυμνάζομαι, να κολυμπάω. Τελευταία η μητέρα μου ασχολείται με την παραγωγή παραδοσιακών σαπουνιών, μου αρέσει πολύ όλη αυτή η διαδικασία και ασχολούμαι κι εγώ μαζί της και την βοηθάω.


Έχεις κάποιο moto στη ζωή σου;

Ναι έχω…«Ότι μπορείς να ονειρευτείς μπορείς και να το ζήσεις».


Με τα social media (facebook, twitter) ασχολείσαι;

Ναι, έχω και facebook και twitter αλλά δεν ασχολούμαι τόσο όσο θα ήθελα.


Κλείνοντας, θα ήθελα να μας πεις ποια είναι τα επόμενα καλλιτεχνικά σου σχέδια; Αν κάποιος θέλει να έρθει να σ’ ακούσει live, που θα μπορέσει να σε βρει;

Ξεκινάμε από 6 Απριλίου ζωντανές εμφανίσεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Θεσσαλονίκη, στην Πύλη Αξιού, στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια περιοδεία ανά την Ελλάδα και μετά εμφανίσεις στην Αθήνα.


Μαλού σ’ αυτό το σημείο σ’ ευχαριστώ πολύ γι’ αυτή την όμορφη κουβέντα που είχαμε. Σου εύχομαι πολύ και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, καλοτάξιδο το νέο σου τραγούδι και όλα σου τα όνειρα σου να πραγματοποιηθούν όπως ακριβώς εσύ επιθυμείς.

Κι εγώ ευχαριστώ πολύ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο tralala.gr που στηρίζει και είναι πάντα κοντά στους καλλιτέχνες.


Συνέντευξη στη Βάσια Κρασανού

Φωτογραφίες: Σμαράγδα Κωνσταντογιάννη

Θερμές ευχαριστίες στο Garage place, Ηρώων Πολυτεχνείου 3 στην Ηλιούπολη, για την άψογη και ζεστή φιλοξενία.

Σχόλια